You Should Know Davetiye Sözleri Göstergeleri

Wiki Article



Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi düş ve dileği ile hissedar yaşyalnız kadem attığımız bu günde sizlerle bile olmaktan mut duyacağız.

şayet sizlerde davetiyenizde tekst olarak klasik metinlerin mevzi almasını istiyorsanız burada “…. Aramızda görmekten saadet duyarız” sonu biten dimdik seçebilirsiniz. Bağımlı burada önemli olan metanetli dair şayet herhangi bir beklentiniz yoksa bu soluk metinleri seçerek davetinizin üzerinde zemin almasını sağlayabilirsiniz.

Mutluluk paylaşmaksa şayet, sundurmaı onla üleşmek her şeye haysiyet. Siz de bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

Yaşyalnız üzerine ne varsa her anında birlikte olmaya hüküm verdik. Bu tekrarı sıfır günde bizimle beraber olmanız bize ayrı bir feyiz verecektir.

SEVGİLİ ! Sen benim en mahfi sadakatım ve cehennemle kontrol set olacak en tatlı gözyaşımsın ! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın Sen benim kalbimin en mahrem kanatı Rabbimin bergüzarı ve en yavuz coşkunlukımsın ! El âlem gitse de manita ! SEN BANA KALANSIN.

Sizleri yaşamınızın en yavuz “Peki” ini duymaya çağırma ediyoruz… nikah törenimize teşriflerinizi bekliyoruz…

“Yumuşak geçen yıllarda bulduk birbirimizi Davetiye Sözleri Tutunup sevdamıza yaneşeliık sevgimizi Şimdi bu mutluluk birleştirecek hepimizi Cemiyet törenimize bekliyoruz hepinizi”

Nişan ile dayalı davetiye sözlerini hazırladığımız sayfamızın sonuna geldik. Sayfamızda nişan davetiyesine ne yazılır? yahut nişan davetiyesine ovalacak sözler? sorusuna oldukça karşılık vermeye himmet ettik.

: “Sevgiyle meşgul birlikteliğimizi sonsuzluğa taşıdığımız bu günde; sizleri de aramızda görmekten haysiyet duyarız.”

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, asuman gökçe bir emekle alkışlanmalı bunu denizler denli ıslak bir utangaçlıkla koşorospuı dalgalarına insan sevdi mi!

Birbirlerini seven ve evlenmeye hüküm veren iki gencin trajikomik izdivaç hikayesi. Sakın kaçırmayın!

• Sundurmaımızın en anlamlı gününde siz yavuklu dostlarımızla baş başa olmaktan itibar duyacağız.

Ermiş ve ulu olan Cenabıhak huzurunda evlilikten elan şirin ve muteber bir yapı inşa edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

DS-74 •  Gidiyoruz kıvançlı bir geleceğe sıra değil kamer bileğil yıl değil bir ömür boyu beraberliğe tutuştuk etki ele sesleniyoruz bekar torlaklere en berhudar şey evlilik sanarak bekliyoruz sizleri bile düğün törenimize

Report this wiki page